BOEST GAMES

Momenteel bieden wij enkel het pakket voor in je eigen kot aan.

Alle andere activiteiten zijn momenteel niet mogelijk.

B    EST

ALLEEN BIJ BOEST

-  Deze spelen vind je enkel bij ons en zullen je ongetwijfeld bekoren. Het beste uit onze jarenlange ervaring in de animatiesector hebben we hier samen gebracht.  -

Boest DroppingEen geblindeerde bus haalt jullie op en brengt jullie naar locatie X. Daar zullen jullie in verschillende groepen naar het volgende punt moeten wandelen. Maar let op, niets is zo eenvoudig als het lijkt. Zo zullen jullie na diverse tussenstops aankomen op jullie bestemming, waar we nog afsluiten met een kleine drink. Je kan punten verdienen als snelste team, maar ook als beste team door de opdrachten goed uit te voeren! Denk jij dat je dit aankan met jouw team? Ideaal als teambuilding!

Boest MoorddinerJouw vrijgezellenfeest, familiefeest, vriendenetentje of bedrijfsactiviteit spannender maken? Boek ons moorddiner. Het moordspel wordt volledig op maat van jullie groep geschreven. Zijn jullie een voetbalploeg, kan dit een gouden schoen uitreiking worden. Zijn jullie een bedrijf kan dit de werknemer van de maand worden. Alles is mogelijk, maar hou er rekening mee dat je als detective wel de moordenaar moet vinden tegen het einde van de avond.

Boest Natural SurvivorWie is de slimste? Wie is de sterkste? Wie heeft het meeste inzicht? Wie is de rust zelve? … Hier gaan we zoeken in diverse opdrachten wie onze Natural Survivor wordt. Jullie nemen het individueel of in team tegen elkaar op met als doel de eindwinnaar te worden. Ideaal als teambuilding, vrijgezellen of als uitdaging!

Boest 88Vandaag zetten we ons verstand op 0 en gaan we gewoon lekker gek doen. Je vertrekt in verschillende teams van +/- 5 met onze tablet. Je zal opdrachten moeten uitvoeren waarvan je ons de foto of het filmpje moet bezorgen binnen de daarvoor voorziene tijd. Onze deskundige jury zal punten geven op sfeer en gezelligheid. Welk team heeft zich volledig laten gaan en is bijgevolg gewoon het gekste en zotste team? Achteraf maken we een compilatie met jullie doorgezonden beelden. Ideaal voor vrienden, familie, bedrijven en teambuildings.

LOCATIES

We streven er naar om alle spelen volledig af te stemmen op de voorgestelde locaties, zo garanderen wij een optimale spelbeleving. Op aanvraag breiden wij deze locaties graag uit naar een plaats met jou voorkeur. Contacteer ons voor meer info.

Naar het eerste Checkpoint ging het zo snel dat we al 2 groepen hadden ingehaald. Daarna namen we de verkeerde keuze bij een kruispunt en moesten we weer in de achtervolging. De opdrachten waren super! Voor herhaling vatbaar.

Sam Janssens