GPS Spel

Momenteel bieden wij enkel het pakket voor in je eigen kot aan.

Alle andere activiteiten zijn momenteel niet mogelijk.

B    EST

The InheritanceJullie oudoom Hendrikus van Barneveld is op 97-jarige leeftijd omgekomen. Hendrikus van Barneveld heeft in zijn leven een fortuin opgebouwd en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maken jullie aanspraak op zijn erfenis. Maar om te bepalen wie deze erfenis krijgt, moeten jullie eerst laten zien wie er een echte van Barneveld is! Het levensmotto van Hendrikus was: "Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven!" Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro!!!

The TargetEen berucht gangsterteam is ontsnapt uit de gevangenis. Verschillende politieteams zijn onmiddellijk gealarmeerd en gaan op jacht. Hun wapens: een tablet en de gps-satellieten boven de stad. Wanneer de gangsters (virtuele) voorwerpen stelen (een mes, een vrachtwagen, explosieven, …) of een overval plegen, krijgen de agenten dit te zien op het scherm. Gelukkig heeft de ontsnapte gangsterbende enkele speciale gadgets… Kunnen de agenten de gangsters neerschieten voor zij €1.000.000 hebben verzameld via criminele activiteiten?

Hunt for PowerDe maffia heeft jullie hulp nodig! Sinds enkele maanden is er een kwade Don actief. Deze Don handelt tegen alle regels van de maffia in en toont totaal geen respect voor de huidige maffiafamilies. Het is aan jullie om deze Don te vinden en er voor te zorgen dat niet hij maar jullie de machtigste maffiafamilie zijn!

Operation FreddyZin om jouw gemeente of een compleet nieuwe stad te ontdekken op een totaal andere manier? Freddy, een kabouter op grote-mensen-maat, is de ultieme gids voor jouw stadsuitstap! Eén of meerdere teams trekken de stad in, gewapend met een tablet. Freddy stuurt je gedurende drie uur naar de allerleukste plekjes in de stad en voorziet de wandeling van grappige commentaar.

Leer alles over de stad door het oplossen van interessante, amusante en originele vragen en doe-opdrachten, waarbij je zowel de stad als elkaar op een fijne manier leert kennen. Wordt jouw team de winnaar van dit interactief GPS-stadsspel, dankzij jullie talent voor gekke-bekken-foto’s en getrainde stembanden?

Freddy daagt je alvast uit!

LOCATIES

Al onze spelen zijn geschikt om te spelen in grootsteden en centrumsteden.

Wij bieden ze aan over de hele Benelux. Andere locaties zijn mogelijk op afspraak.

We hebben een geweldig leuke middag gehad met "The Inheritance". Echt een aanrader. Er zit van alles in en je wordt er echt fanatiek van. Je kunt steeds de tussenstand zien dat maakt de strijd ook extra spannend. Ook een hele leuke eindpresentatie nadien. De foto's krijg je daarna nog doorgemaild. Nogmaals echt een aanrader!

Tessa Aerts