The Inheritance

Momenteel bieden wij enkel het pakket voor in je eigen kot aan.

Alle andere activiteiten zijn momenteel niet mogelijk.

B    EST

The InheritanceJullie oudoom Hendrikus van Barneveld is op 97-jarige leeftijd omgekomen. Hendrikus van Barneveld heeft in zijn leven een fortuin opgebouwd en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maken jullie aanspraak op zijn erfenis. Maar om te bepalen wie deze erfenis krijgt, moeten jullie eerst laten zien wie er een echte van Barneveld is!

Het levensmotto van Hendrikus was: Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro!!! Jullie krijgen ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven!

Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden jullie digitaal toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit!

Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat u bent, dit moderne stadsspel biedt iedereen veel plezier!

Actief

Cultureel

Duur

Min #pers 

****

***

3u

12

Na de instructies krijgen jullie de Smart Phone met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen.

Tijdens het spel kunnen jullie op verschillende manieren geld kwijt raken:


  • Door het doen van hilarische foto opdrachten
  • Het goed beantwoorden van vragen
  • Het neerleggen van portemonnees
  • Het uitdagen van andere teams in het casino


Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl u met een drankje bijkomt van het spel wordt u het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijgt u ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro.

Oftewel: The Inheritance is een activiteit vol spanning en hilariteit!