Vrijgezellen

Momenteel bieden wij enkel het pakket voor in je eigen kot aan.

Alle andere activiteiten zijn momenteel niet mogelijk.

B    EST

Een vrijgezellen pakket bij BOESTWe hebben voor jullie het ideale pakket samengesteld voor een vrijgezellendag.

Bumper BallsWe  beginnen met een hilarische partij bumperballen. Iedereen zit hopelijk nog fris als de dag begint, verwacht je maar aan een stevig en fysiek duel. Gelukkig zit je goed beschermd in zo'n bal, een bruidegom op  krukken zou ook geen zicht zijn.

The InheritanceElk team met een tablet, midden in de stad! Doel : 1 miljoen euro zo snel mogelijk uitgeven en zo de erfenis binnenhalen. Een combinatie van opdrachten, uitdagingen en spelen tussen de teams.

Archery TagArchery Tag en Bumperballs, de ideale combinatie! Gebruik de ballen als obstakels in het speelveld. Schakel het andere team uit met jouw scherpschutter kunsten.

KroegentochtNee, geen sex & the city, en nee geen gewone kroegentocht. In teams of de vrijgezel tegen de rest. Met een tablet sturen we jullie op pad voor de gekste opdrachten, en ja die mag af en toe wel eens op café plaatsvinden. Het was toch een vrijgezellen neen? De tocht wordt volledig op maat gemaakt, aangepast aan de vrijgezel en de noden van de groep.

Kubb


Even rustig aan na al dat geweld? Ideaal om even te genieten van een kubb spel, de zon en liefst een frisse pint erbij.

BBQ


We sluiten af met een heerlijke BBQ bij onze BOEST caravan.

Op naar de avond, en dan moeten ook even aan de innerlijke mens denken. Een welverdiend stukje vlees op de BBQ samen met een welverdiend drankje. Zo zijn jullie helemaal klaar om de nacht in te gaan.

PraktischWe voorzien jouw vrijgezellendag voor een minimum van 15 personen. Boest komt naar de locatie van jouw keuze. Een mooi grasplein vrij van stenen en obstakels is een must. Een douche na al dat bumpen is wel handig!

Wij zorgen voor al het materiaal om te spelen, te drinken en te eten.


Zelf geen locatie? Boest biedt voor jullie een locatie aan op 20min rijden van Antwerpen-Centrum.


Spirit Tasting - Cocktail WorkshopsNa het eten de Antwerpse stad in? Wij zorgen voor een leuke opwarmer van de avond. Op een unieke locatie, midden in de stad kan je genieten van een professionele tasting of cocktail workshop.


Rum, Whiskey, Gin, ...RankingLiever iets minder actief? Dan zijn de pakketten met ranking ideaal! Ranking is een uniek spel, gebaseerd op het succesvolle tv format in Nederland. Ideaal om alle eigenschappen van je vriendengroep even op een rijtje te zetten.